Početak Kalendari

Kalendari

E-mail Ispis PDF

 

Kalendar je popularno učinkovito sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon Vašim partnerima. U ponudi imamo zidne kalendare, stolne (cd) kalendare, te tromjesečne kalendare. Pregledajte vrste kalendara u ponudi iz izbornika sa desne strane ili ispod ovog teksta.

Vrste kalendara:

Nudimo Vam preko 50 vrsta zidnih kalendara, raznih tema i veličina. Osim prelijepih slika i fotografija hrvatskih autora kalendari se razlikuju po prikazu datuma na stranici kalendara, te funkcionalnosti. Nadamo se da će te nakon pregleda istih pronaći neki koji će odgovarati Vašim potrebama.

Stolni kalendar CD je vrlo funkcionalno riješenje, jer u jednom proizvodu možete objediniti prekrasan kalendar, čestitku, te dodatan poklon (npr. glazbeni CD). Svaki stolni kalendar pakiramo pojedinačno u natron kutiju, koja ujedno služi i kao idealno pakiranje za slanje poštom.

Tromjesečni kalendari su vrlo funkcionalni, jer na istom listu imamo uvid u prethodni, tekući i naredni mjesec. Razlikujemo tromjesečne kalendare po tome dali su ta tri mjeseca na jednom ili na tri odvojena lista. Postoje dva načina obilježavanja datuma; to su tzv."klizač" gdje po kliznoj traci pomičemo obilježavač datuma i tzv. "jahač" gdje obilježavač datuma umečemo u utor lista kalendara. Nudimo Vam 7 vrsta tromjesečnih kalendara koji se razlikuju po izgledu veličini i cijeni. Nadamo se da će te pronaći tromjesečni kalendar koji odgovara baš Vašim potrebama.

Kalendar je popularno učinkovito sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon Vašim partnerima. U ponudi osim zidnih, stolnih (cd) kalendara, te tromjesečnih kalendara imamo i džepne kalendare.

Ažurirano ( Utorak, 19 Siječanj 2010 12:36 )